Utställning Nyköping

I lördags bar det av till Nyköping på årets första utställning. Med oss hade vi Dixie och Fiffi med resp stoföl. Resultaten blev inte de bästa men jag får vara nöjd efter omständigheterna. Bäst gick det för Fiffi som fick 98798=40p. Dixie fick 87887=38p och så som hon ser ut nu är hon inte värd några fler poäng, hon har sitt SUCH och kommer bara visas när jag vill visa hennes avkommor. Fölen var jäääättetrötta inne i ringen, gassande sol och 25 grader och åkt transport genom hela Sörmland, då är det inte så lätt att vara föl.  Dumbo fick 88787=38p och Flizan 87787=37p. Helt rättvisa poäng där och då, men jag tror mycket på dessa båda ston, igår när jag tvättade mammorna utanför stallet sprang båda lösa och OJ vad de showade och visade upp sig, då var de BIS-vinnare båda två…

Dixie & Dumbo

Dixie

Dixie

Dumbo

Dumbo

Fifi & Flizan

Fifi

Fifi

Flizan